Gjennom sterke partnere i Cluster for Applied AI representerer AI-klinikken en ekstraordinær samlet kompetanse knyttet til digitalisering og kunstig intelligens.

Via et digitalt eller fysisk besøk i klinikken vil deres virksomhet kunne få støtte til å starte reisen med å konkretisere og realisere deres digitale mulighetsrom, enten det er mindre konkrete prosjekter dere ønsker hjelp med, eller om det gjelder mer generelle, overordnede spørsmål. Kompetansen du finner i AI-klinikken er relevant på tvers av bransjer og domener.

Anna Krogh og Tore Lie

Hvordan fungerer AI-klinikken?

AI-klinikken fasiliteres av klyngeledelsen i Cluster for Applied AI, som består av en rekke virksomheter med dyp kompetanse knyttet til digitalisering og AI innen er rekke anvendelser. Slik får deres virksomhet hjelp gjennom AI-klinikken:

Ta kontakt med Cluster for Applied AIs administrasjon via “Kontakt oss”-knappen over, eller via klyngeleder.

Få et digitalt møte med oss i Cluster for Applied AIs administrasjon, hvor vi sammen ser nærmere på hva slags kompetanse nettopp deres virksomhet har behov for.

Få et første møte eller workshop med de som har rett kompetanse for nettopp deres virksomhet og aktuelle problemstilling.

AI-klinikken legger til rette for videre samarbeid gjennom prosjekter eller kommersielle samarbeid.

"Cluster for Applied AI har over 60 medlemmer og samarbeidspartnere, som sammen representerer unik dybde- og breddekompetanse knyttet til digitalisering og kunstig intelligens. Gjennom AI-klinikken kan deres virksomhet få hjelp av noen av disse!"

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt klyngeleder Tore Lie på mobil
+47 922 23 462 eller via e-post.

Ta kontakt

TV-intervju med TV Østfold

Lanseringsevent for AI-klinikken